Voorpret 2
Blijf op de hoogte en volg Jos & Liesbeth
29 Juli 2012 | Nederland, Rotterdam
Dit keer heb ik me weer eens laten adviseren door Hendrik van ons lokale reisburo(!). Behalve een gezellig gesprek, leverde dit ons ook weer een paar strategische plekjes op voor een betaalbare prijs. Waarvoor dank!
Zoals het er nu naar uit ziet is ons reisplan als volgt:
Vertrek zondag 14-10, overnachting in Poitiers
15-10: de grens over naar Spanje en overnachten in Bilbao
16-10: na de lokale highlight (Guggenheim) bezocht te hebben, rijden we door naar Madrid. Daar blijven we 3 dagen.
Op vrijdag 19-10 worden we verwacht in Conil de la Frontera, alwaar wij ook 3 nachtjes blijven.
Maandag 22-10 gaan we voor 1 nacht naar Ronda en vertrekken dan di 23-10 naar Rute, daar blijven we dan tot zaterdag 27-10
Van het Spaans leren is nog geen bal terecht gekomen. Tot nu toe vind ik het veel leuker om tussen de bedrijven door reisverslagen en ander moois te lezen over zuid Spanje.
Volgende keer weer meer!
29 Juli 2012 - 12:49
Hallo Jos En Liesbeth:
Ja Ja nog even geduld hebben!!
Maar het ziet er leuk en goed uit.
Groetjes van ons,
B&P -
30 Juli 2012 - 18:43
Joske:
ola superbroeder, enig om te zien hoe jullie nu al plezier hebben.
wij hebben het geluk gehad om ook een rondreis door Andalusie te doen, is echt fantasssssssssstisch, we gaan elkaar nog spreken, groet bremmeke.
ps de radio: zenderkeuzeknop is reeds versleten........... -
14 Augustus 2012 - 02:26
Annelies Stam:
He, Jozzie, klinkt echt goed, waanzinnig veel plezier alvast en ik lees je verhalen wel!
Groetjes aan Liesbeth! -
13 Oktober 2012 - 12:02
Ries En Karin:
Ha Jos en Liesbeth,
We zijn nog net op tijd om jullie een hele fijne vakantie te wensen!
!Divertirse en vacaciones!
We zijn benieuwd naar jullie verhalen.