Aan de grond - Reisverslag uit Conil de la Frontera, Spanje van Jos & Liesbeth - WaarBenJij.nu Aan de grond - Reisverslag uit Conil de la Frontera, Spanje van Jos & Liesbeth - WaarBenJij.nu

Aan de grond

Door: Jos

Blijf op de hoogte en volg Jos & Liesbeth

21 Oktober 2012 | Spanje, Conil de la Frontera

Zondag - rustdag, dat vonden wij nu ook. Vanmorgen heerlijk uitgeslapen en daarnaa uitgebreid ontbeten. Aangezien het weer sombertjes was, hebben wij het binnen gezellig gemaakt! Eens een lekker stuk gewoon gelezen, heerlijk.

Maar ja, heel de dag binnen zitten is ook weer zo wat. Dus regenjas aan en naar buiten. Eerst met de auto naar en door het pitoreske dorpje gereden om vervolgens koers te zetten naar het strand. Daar heerlijk gewandeld en ons niet af laten schrikken door de regen. In de verte zagen wij kite-surfers, daar wilden we wel meer van weten.

Dus wij daar naar toe. Dat wil zeggen: we waren op,weg maar zijn nooit op plaats van bestemming aangekomen. De weg bestond namelijk uit mul zand. Aangezien wij geen kite op ons dak hadden, zaten wij binnen een mum van tijd vast... aan de grond. Oeps, geen beweging in te krijgen. Er zat niets anders op dan ouderwets met het schepje zand scheppen op het strand en de wagen uitgraven. Gelukkig hadden we binnen afzienbare tijd hulp van de lokale troepen. Met vereende krachten was de klus eigenlijk zo weer geklaard!

Wij hadden het nu wel gezien en met een paar kilo zand in en onze schoenen en in de auto, weer terug naar ons hotel.

Zo kan een rustdag toch een avontuurlijk beloop hebben. Eind goed al goed!

Morgen naar Ronda, D.V.

• 21 Oktober 2012 - 22:14

Bep En Piet:

Jullie maken wel het e.e.a. mee; wanneer houdt die ongein op ??????
    Groeten van ons.

• 21 Oktober 2012 - 22:32

Karin:

Haha, heel anders soort reis in Spanje dan ik ooit gehad heb.
    Wel avontuurlijk zo.
    Ben benieuwd wat jullie van Ronda vinden. Prachtig uitzicht daar!

• 21 Oktober 2012 - 23:05

Rob:

gelukkig niet financieel aan de grond,
    het uizicht kan slechter
    veel plezier

• 27 Oktober 2012 - 11:59

Bremmeke:

joske, beetje zand is niet erg maar dit............

gaan jullie nog naar Granada, zal vast bereid je voor op nog meer moois, enig om te doen is de bus toeristique, greetings bremmeke