Hoge bergen, diepe dalen
Door: Jos
Blijf op de hoogte en volg Jos & Liesbeth
28 Oktober 2012 | Spanje, Vélez-Málaga
Hier zijn we weer na een korte leespauze. Tijdens ons verblijf tussen de ontelbare prachtige olijfbomen, hebben genoemde bomen in ruime mate te drinken gehad.
Gelukkig zijn niet alleen de bomen verwend, wij hebben hier ook 4 kittens te logeren op "onze haciënda". In de niet aflaatbare behoefte om de nood van dieren waar dan ook te lenigen heeft Liesbeth ook hier haar poezenhart op kunnen halen. Kijk maar eens op http://www.youtube.com/watch?v=Xax4hBjdbJk&feature=youtu.be
en
De kwaliteit houdt niet over maar is wel grappig om een indruk te krijgen.
Kortom, wij hebben ons genieten op locatie gehouden en zijn zaterdag in de loop van de dag vertrokken naar onze laatste bestemming in Arenas, een klein dorpje onder de rook van Malaga.
Wij hebben er heerlijk de tijd voor genomen en lekker binnendoor gereden, dwars door de bergen. Dit was heel goed te doen, de wegen waren over het geheel genomen prima. Liesbeth vond het wat minder, zij had last van hoogtevrees. Maar goed dat ze toen nog niet wist wat ons te wachten stond.
Eenmaal aangekomen op ons afspreekpunt in Velez-Malaga, kwam korte tijd later de beheerder aan en reed ons voor naar het huis. Dat bleek geen overbodige luxe: de toegangsweg naar het huis bleek een totaal onverharde, 4 km lange weg met grote groeven en enkele hele steile stukken. Het is omdat de beheerder ons vooruit ging en daardoor zag dat het verantwoord was, anders had ik zeker mijn bedenkingen. Liesbeth haar hartje is een paar keer stil komen te staan, door de schokken in de weg (!) is alles toch nog in het juiste ritme gekomen. Noch onze Prius (slippende wielen op de steile hellingen) nog ik (de eerste keer alleen na voor een week boodschappen gedaan te hebben...) vinden deze weg een succes. Ik reed dus genomede eerste keer de oprit van het huis voorbij en zie dan maar eens te keren op zo'n smal bergweggetje. Maar goed: eind goed al goed. Ik heb weer voer voor een verhaaltje, het was gisteren prachtig en is vandaag redelijk weer. We zitten in ieder geval buiten, genieten van de rust en het prachtige uitzicht hier hoog in de bergen. In de verte zien we de zee!
Internet hebben we alleen dmv onze telefoon, op de momenten dat we bereik hebben. Dus de foto's worden gedoseerd geplaatst!
Plannen voor de komende week: Liesbeth gaat moed verzamelen om de berg weer af en op te komen en ik zie wel hoe het loopt. Maak elke dag wel ons eigen feestje. Waar en hoe dan ook!
Groetjes!
28 Oktober 2012 - 16:56
Page:
Och,wat een dotjes. Je laat ze toch zeker niet achter. Die rode,nee die lapjes,of die grijze,nee toch maar alle vier. Lieve mensen,steeds als we jullie post lezen,is het genieten geblazen. Het is toch prachtig te lezen hoe jullie de vakantie beleven. Ga nog even lekker door. Wij genieten mee. Page