dag 6, Alexandria Louisiana - Reisverslag uit Alexandria, Verenigde Staten van Jos & Liesbeth - WaarBenJij.nu dag 6, Alexandria Louisiana - Reisverslag uit Alexandria, Verenigde Staten van Jos & Liesbeth - WaarBenJij.nu

dag 6, Alexandria Louisiana

Door: Jos

Blijf op de hoogte en volg Jos & Liesbeth

21 Januari 2006 | Verenigde Staten, Alexandria

Half bewolkt, 20 C.

Cajun Country

Wat kan het leven toch goed zijn, heerlijk wakker worden in een prachtig huis, een heerlijk uitgebreid ontbijt wat voor je gedekt staat en dan nog eens prachtige muziek daarbij. Alhoewel, vandaag bedacht Joe om een modern klassieke cd op te zetten. Dat vonden wij dus iets minder...

Nadat ik ons betrapte op toch wel enig hospitalisatiegedrag, bedacht ik me dat het nu weer tijd werd om verder te gaan. Alle gekheid op een stokje: met enig weemoed namen we vandaag afscheid van Joe Stone, onze geweldige gastheer van het mooiste huis van Natchez. Wij zijn vast besloten om hier terug te keren maar dan 2 maanden later in het jaar als alle magnolia's en azalia's e.d. bloeien.

Aanvankelijk wilden we naar New Orleans maar daar is het, ook volgens de insiders ter plaatse, nog niet veel soeps. En helaas geldt dit voor de hele kuststrook tot aan Houston toe.
Dat is wel erg jammer. Dus plan bijgesteld en maar op een meer noordelijke hoogte naar het westen gereisd door Cajun country. Het is hier erg landelijk maar niet echt bijzonder.
Het meest bijzondere hier is, dat geldt ook voor Natchez, dat ik nog nooit zoveel kerken op een kluitje heb gezien. Ongelofelijk.

Wij zijn vanmiddag in Alexandria aangekomen en hebben daar een “simpel” hotel uitgezocht en doen verder lekker niets. O ja, we hebben boodschappen gedaan en keken onze ogen uit. Nee, niet naar de koopjes o.i.d. maar hier hebben we dus de eerste echte dikkerds gezien die zo dik zijn dat ze bijna niet meer kunnen lopen. Te genant om een foto van te maken.

Vanavond een luie avond!

Vandaag 140 km gereden.

• 21 Januari 2006 - 09:59

Bram Van Dam:

Hallo Liesbeth en Jos, We hebben weer genoten van jullie dagboek ook vandaag. "s-Morgens zitten we samen achter het scherm te lezen van jullie weder waardigheden en mee te leven. Dit vinden we zo mooi om uit te verte zo bij jullie te zijn. We kijken alweer naar morgen. Fijn hoor Goede reis en zoals gezegd genieten en ontspannen hoor. Groetjes Mam en Bram

• 21 Januari 2006 - 13:04

Iefke:

Jullie hebben, gezien het aantal kerken, dus in ieder geval de keus om iets aan godsdienstige zaken te doen!